MinnaKuusjrvi Muutoksia tarvitaan

Jännitys tiivistyy

  • Äänekoski 12.4.2019
    Äänekoski 12.4.2019

Huomenna on vaalikiertueen viimeinen etappi, kolmetoista peräkkäistä lauantaita on tullut kierrettyä ympäri maakuntaa. Sunnuntai-iltana vihdoin ja viimein tiedämme, ketkä 200 onnellista pääsee eduskuntaan. Toki toivon, että itse voisin olla yksi heistä. Mutta kävi kuinka tahansa, jatkossakin aion ajaa itselleni tärkeitä asioita parempaan suuntaan. Toivon saaneeni ääntäni edes sen verran kuuluville, että ajamani asiat olisivat saaneet lisää huomiota. Jotta oikeasti esim. lastensuojelun osalta voitaisiin tehdä jatkossa viisaampia, lasten edun mukaisia päätöksiä.

On aika myös kiittää kaikkia teitä, jotka olette jaksaneet lukea höpinöitäni. Eivät nämä tähän jää, aina kun tulee hyvä idea, aion jatkossakin sanaisen arkkuni avata. Kiitos myös miehelleni, joka on sopeutunut hyvin näihin vaalikiireisiini. Samaten täysi-ikäiset lapseni, äiti ei enää ole ollut aina tavoitettavissa, kun asiaa olisi ollut. Työnantajanikin on saanut osansa, tavallista enemmän on tullut keskusteltua politiikasta ja mietitty jopa sitä, että mitäs sitten, jos eduskuntaan pääsisin. Pikkuisen huono omatunto on myös siitä, että emme ole äitiäni käyneet katsomassa. Vaalikiertueen yhteydessä kerran siellä pikaisesti kahvilla poikkesin. Ystävät ja sukulaiset ovat joutuneet kestämään vaalihöpinöitäni.

Kiitokset myös Keskisuomalaiselle, joka on julkaissut mielipidekirjoituksiani. Myös Äänekosken kaupunkisanomat ja Sisä-Suomen lehti ansaitsee kiitokset erityisesti siitä, että ovat tasapuolisesti julkaisseet jokaisesta paikkakuntalaisesta ehdokkaasta jutut. Tämä on näitä pienten paikkakunnan etuja, saa ilmaista mainosta juttujen muodossa.

Erityinen kiitos teille, jotka olette käyneet äänestämässä minua tai aiotte sen sunnuntaina tehdä. Tiedän, että äänestäjiä löytyy yli puoluerajojen. Kiitos ennakkoluulottomuudesta, lupaan tehdä parhaani joka tapauksessa.

 

”Se, että emme uskalla, ei johdu siitä, että asiat ovat vaikeita. Asiat ovat vaikeita siksi, että emme uskalla.” –Seneca-

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset