MinnaKuusjrvi Muutoksia tarvitaan

Ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin

Jos joku olisi vuosi sitten kertonut, että asettuisin ehdolle eduskuntavaaleissa, olisin nauranut. Mutta nyt tämä on totta. Jalat tukevasti maassa liikkeelle lähden, pienoinen ihme tietenkin tarvittaisiin läpi pääsemiseen. Ajatus on kuitenkin, että ellei nyt, niin neljän vuoden päästä on uusi mahdollisuus.

Sen tiedän, että itselläni olisi paljon annettavaa kansanedustajana. Kokemusta on monesta eri asiasta, niin työ- kuin yksityiselämässäkin. Pidän haasteista ja kilpailumieltä riittää. Erityisesti kaikki ne epäonnistumiset ja kolhut, joita matkan varrella olen saanut kokea, ovat tehneet minusta tämän, mikä nyt olen. On ollut hetkiä, jolloin matto on vedetty vauhdilla jalkojen alta. Joskus on pitänyt miettiä, pääsenkö enää ylös kompuroinnin jälkeen. Nyt luotan siihen, että itsellenikään ei anneta sen enempää kuormia kannettavaksi kuin mitä jaksan kantaa.

Sain kasvaa ison perheen keskellä, meitä oli kuusi sisarusta. Lapsuuttani varjostivat koulukiusaaminen ja isän sairastaminen sekä kymmeniä vuosia jatkunut oikeustaistelu. Nämäkin asiat ovat tuoneet hyvää tullessaan. En hyväksy muiden kiusaamista enkä rasistisuutta. Periksi antamattomuutta löytyy niissä asioissa, joissa tiedän olevani oikeassa. Aikuisena ymmärsin, kuinka paljon oman isäni esimerkki on minuun vaikuttanut. Heikompia pitää auttaa, vähästään voi muille antaa. Jokaiselle pitää antaa uusi mahdollisuus.

Perehdyn tarkemmin itseäni kiinnostaviin aiheisiin seuraavissa kirjoituksissani. Aiheita mm. yrittäjyys, lastensuojelu, syrjäytymisen estäminen...

"Niin kuin aalto uittaa aallon yli valtameren, niin selviydymme mekin toinen toistamme tukien." (Risto Rasa)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hieno homma. Onnea ja menestystä vaaleissa.

Toimituksen poiminnat